Oznamy mesta

Navrhnite nominantov na ocenenie Najlepší športovec mesta Banská Bystrica za rok 2022.

Rok 2022 sa v Banskej Bystrici niesol v znamení Európskeho olympijského festivalu mládeže EYOF 2022, kde do nášho mesta zavítali športové talenty z celej Európy. Vo svete sa pohľady najviac upriamovali na zimnú olympiádu do Pekingu, kde naše mesto reprezentovalo mnoho športovcov. Po dvoch rokoch, keď šport obmedzovala pandémia sme si mohli opäť vychutnávať športové podujatia tak, ako predtým, bez obmedzení na zaplnených tribúnach a hnať svojich obľúbencov za športovými úspechmi, ktorými mohli naši športovci opäť zviditeľňovať naše mesto na národnej či medzinárodnej úrovni. Mesto Banská Bystrica je na svojich úspešných športovcov ako aj trénerov, funkcionárov a pracovníkov v športe náležite hrdé a tak ako aj po minulé roky sa tým najúspešnejším chce poďakovať udelením ocenenia  Najlepší športovci mesta Banská Bystrica za rok 2022.

Na tradičné športové ocenenie môžu svojich favoritov navrhnúť tréneri, funkcionári, inštitúcie a najmä samotní obyvatelia mesta Banská Bystrica. Nominovaní  môžu byť jednotlivci, kolektívy, funkcionári, tréneri či pracovníci v športe, ktorí svoj život zasvätili športu, výchove talentov a robili dobré meno nášmu mestu. Každoročnou súčasťou ankety je taktiež internetové hlasovanie, ktoré sa uskutoční v termíne od 1. do 10. februára 2023. Hlasovanie bude rozdelené do kategórií jednotlivci a kolektív. Nominanti s najväčším počtom hlasov budú ocenení v kategórii Víťaz internetového hlasovania.

Vaše nominácie športových osobností  nám môžete posielať do 13. januára 2023 prostredníctvom vyplneného formulára, na adresu: Mestský úrad Banská Bystrica, Odbor kultúry, športu a cestovného ruchu, Oddelenie športu, Československej armády 26, 974 01 Banská Bystrica alebo elektronicky na mail filip.tomasovic@banskabystrica.sk. Formulár je k dispozícii na webovej stránke mesta www.banskabystrica.sk,   v Klientskom centre mestského úradu  a  v Informačnom  centre na Námestí SNP 1. Návrhy môžete posielať aj prostredníctvom elektronického formulára, ktorý nájdete na tomto odkaze.

Galéria