Oznamy mesta

DUŠIČKY SA PONESÚ AJ V DUCHU BEZPEČNOSTI

Organizácia
Mestská polícia

Počas blížiaceho sa Sviatku všetkých svätých v utorok, 1. novembra a nasledujúci deň, 2. novembra na Pamiatku zosnulých, Mestská polícia Banská Bystrica posilní hliadky, ktoré budú vykonávať zvýšený dohľad nad dodržiavaním pravidiel cestnej premávky, kedy sa očakáva intenzívny nápor ľudí. Zároveň budeme dohliadať aj nad ich pokojným priebehom. Zabezpečený tak bude priebežný monitoring cintorínov v meste a priľahlých častiach.

🚗 Vzhľadom na zhustenie premávky v okolí cintorínov a zvýšený počet parkujúcich vozidiel, vyzývame obyvateľov, aby rešpektovali pokyny našich príslušníkov, ako aj dopravného značenia. Rovnako apelujeme, aby nenechávali cennosti a doklady vo vozidlách, a ani tašky či kabelky bez dozoru na viditeľnom mieste.

V predsviatočných dňoch sme pre návštevníkov cintorínov pripravili bezpečnostnú akciu v duchu „Vidieť a byť videný“. O dôležitosti reflexných prvkov a ich užitočného použitia sme pri vstupoch na cintoríny informovali každého okoloidúceho. Dôležité je nepodceňovať ich význam, môžu Vám zachrániť život!

Galéria