Oznamy mesta

Zlodeji benzínu

Organizácia
Mestská polícia

Zlodeji benzínu na Magurskej ulici prichytení pri čine.

Vďaka všímavému občanovi sa príslušníkom mestskej polície v utorok 4. augusta 2020 približne okolo 3. hodine nad ránom podarilo prichytiť pri čine dvoch zlodejov, ktorí kradli benzín zo zaparkovaného vozidla zn. Škoda na parkovisku v Sásovej. Oznamovateľ si všimol podozrivé správanie osôb, ktoré sa pohybovali okolo zaparkovaného vozidla.

Po príchode na miesto činu príslušníci mestskej polície zistili podozrenie zo spáchania trestného činu poškodzovania cudzej veci a krádež benzínu z uvedeného vozidla. Pod týmto vozidlom sa nachádzala plastová fľaša, do ktorej vytekal benzín. Podozrivé osoby boli v tom čase schované vo svojom vozidle značky Citroën, z ktorého bolo cítiť benzín. Príslušníci mestskej polície podozrivé osoby stotožnili. Jednalo sa o dvoch mužov z Jelšavy (46-ročného a 27- ročného). V ich vozidle sa nachádzali bandasky benzínu, kladivo, šroubovák, klin a iné rôzne náradie na páchanie trestnej činnosti.

Vec si prevzala na ďalšie riešenie privolaná hliadka PZ na mieste. Touto cestou sa chceme poďakovať všetkým občanom, ktorým nie je dianie v okolí ľahostajné a pomáhajú pri odhaľovaní páchateľov.

Galéria