Oznamy mesta

Z aktuálnej činnosti MsP

Organizácia
Mestská polícia

Mestskí policajti vo štvrtok 30. 07. 2020 v doobedných hodinách pristihli muža, ktorému sa nevyplatilo kúpanie sa v mestskej fontáne na Námestí SNP. Týmto je potrebné pripomenúť, že v mestských fontánach je na základe Všeobecne záväzného nariadenia mesta o verejnom poriadku na území mesta zakázané kúpanie sa a odvážlivcom hrozí bloková pokuta. Pre tých, ktorí sa chcú osviežiť a ovlažiť počas horúcich letných dní je k dispozícii pochôdzna fontána pozostávajúca z trysiek, ktorá sa nachádza v parčíku pred mestským úradom a je mimoriadne obľúbená hlavne medzi deťmi.

O pol hodinu neskôr bol na mestskej polícii prijatý telefonický oznam o žene, ktorá ležala na lavičke v parčíku v Národnej ulici. Mestskí policajti pri kontrole zistili, že žena má zdravotné problémy a privolali rýchlu zdravotnú pomoc.

V poobedných hodinách pomáhali mestskí policajti starému pánovi, ktorý ich požiadal o pomoc na autobusovom nástupišti pri OC Terminál. 85-ročný starček o paličke zostal bez dokladov a peňazí po tom, čo stratil peňaženku v autobuse, ktorým cestoval z Lučatína. Príslušníci mestskej polície kontaktovali prostredníctvom dispečingu SAD vodiča predmetného autobusu, peňaženka sa našťastie našla a bola vrátená majiteľovi.

Galéria