Aktuality

Nové šatne na zimnom štadióne sú už realitou

2

Vďaka dotácii, ktorú spoločnosti MBB a. s. schválila Vláda Slovenskej republiky v roku 2018 sa nedávno podarilo dokončiť šesť šatní pod severnou tribúnou na Zimnom štadióne v Banskej Bystrici. Dispozične boli prispôsobené podľa požiadaviek trénerov, sú vo farbách klubu HC´05 a slúžiť majú hokejovej mládeži. Súčasťou šatní sú aj kancelárie trénerov, kompletné sociálne zariadenia, vzduchotechnika a nábytkové vybavenie na mieru.

„Teší ma každá pozitívna zmena, ktorá sa týka zlepšenia podmienok pre športovcov v našom meste. V súčasnosti sa pripravujeme na podujatie, aké Banská Bystrica ešte nezažila. V rámci Európskeho olympijského festivalu mládeže k nám prídu mladí športovci z rôznych krajín spolu so svojimi trénermi a najbližšími. Stále sme mesto športu a som si istý, že aj vďaka takýmto krokom sa posúvame stále dopredu. Je potrebné vytvárať prostredie pre veľké podujatia, ale netreba zabúdať na športovcov, ktorí tu denne trénujú a reprezentujú mesto pod Urpínom doma i v zahraničí,“ hovorí primátor mesta Ján Nosko.

Nové šatne boli skolaudované a v najbližších dňoch budú postupne odovzdávané ich užívateľom – mladým hokejistom.

„Ďakujeme realizátorom za ústretovosť pri zapracovaní všetkých pripomienok klubu a za kvalitne odvedenú prácu. Veríme, že zlepšením prostredia na prípravu vytvoríme podmienky pre ďalší úspešný rozvoj banskobystrického mládežníckeho hokeja,“ hovorí riaditeľ MBB, a. s. Dušan Argaláš.

Celková investícia do stavebných úprav a nábytkového vybavenia je približne 321 500 eur bez DPH.

MBB a. s.

 

Galéria