Aktuality

Hlasujte za najlepšieho športovca mesta za rok 2023

Najsportovcimestazarok2022-235

V roku 2023 sa mnohí banskobystrickí športovci tešili z významných športových úspechov na domácich a zahraničných podujatiach. Niektorí z nich si vytvorili osobné či dokonca národné rekordy, vďaka čomu naše mesto opäť zviditeľnili doma i vo svete. Tým najúspešnejším športovcom, trénerom, funkcionárom či pracovníkom v športe sa chce samospráva, podobne ako v minulých rokoch, poďakovať udelením ocenenia Najlepší športovci mesta Banská Bystrica za rok 2023.

Návrhy na oceňovanie športovcov ste mohli zasielať na základe informácií zverejnených na webovej stránke mesta, sociálnych sieťach a v Radničných novinách v termíne do 15. januára 2024. Mesto obdržalo celkom 43 návrhov na ocenenie. Nominovaných bolo 29 jednotlivcov, 8 športových kolektívov a 6 nominácií v kategórii funkcionár, tréner, pracovník v športe.

Z nominovaných športovcov môžete prostredníctvom ONLINE ANKETY od 1. februára hlasovať za jedného jednotlivca a jeden kolektív. Jednotlivec a kolektív s najväčším počtom platných hlasov budú slávnostne ocenení v kategórii víťaz internetového hlasovania.

Svoj hlas môžete svojmu favoritovi odovzdať v termíne od 1. do 12. februára 2024. Výsledky internetového hlasovania budú zverejnené až po jeho ukončení, najneskôr však do piatich kalendárnych dní na webovej stránke mesta.

Slávnostné oceňovanie Najlepších športovcov mesta za rok 2023 aj v ostatných kategóriách je naplánované na 21. marca 2024.

Oddelenie športu MsÚ

Prílohy na stiahnutie