Aktuality

Dobrá správa pre plaveckú verejnosť a športové kluby – plaváreň otvárame 15. júna

Krytá plaváreň Štiavničky

Nakoľko počas „koronavírusového“ obdobia bola prevádzka plavárne na Štiavničkách úplne odstavená, po uvoľnení vládnych opatrení a opätovnej príprave na spustenie prevádzky MBB a. s. oznamuje, že Krytú plaváreň na Štiavničkách pre plaveckú verejnosť a športové kluby definitívne otvorí v pondelok 15. júna. Odporúčaná kapacita pre vstup na plaváreň je dvesto ľudí a odporúčaná kapacita relaxačného bazéna 25 osôb.

Potrebné však bude rešpektovať aktuálne platné opatrenia nariadené hlavným hygienikom SR. Pred samotným vstupom bude potrebné dodržiavať dvojmetrové rozostupy a nosenie ochranných rúšok. Každému návštevníkovi zmerajú zamestnanci plavárne telesnú teplotu, pričom ak bude vyššia ako 37,2 °C vstup na bazén mu nebude povolený.

Návštevníkov chceme poprosiť o maximálne zodpovedný prístup. Jednak, aby zvážili návštevu, pokiaľ sa cítia chorí a zároveň, aby pri samotnej návšteve dbali na zvýšenú osobnú hygienu. Pred vstupom do šatní bude potrebná dezinfekcia rúk. Dvojmetrové rozostupy odporúčame dodržiavať aj v šatniach a okolí bazénov,“ hovorí riaditeľ MBB a. s., Dušan Argaláš.

Dobrá správa je, že vstupné zostáva nezmenené a letná odstávka sa tento rok neuskutoční. Skrátené o jednu hodinu však budú otváracie hodiny počas víkendov. V obidva dni bude plaváreň otvorená len do 21.00 hod. pre dôkladnejšiu dezinfekciu vnútorných priestorov. Všetky dôležité informácie a presný rozpis dráh určených pre športové kluby nájdu záujemcovia na webovej stránke www.plavarenstiavnicky.sk.

Veríme, že po mimoriadne dlhej odstávke sa budete cítiť bezpečne a príjemne a prídete zrelaxovať a urobiť niečo pre svoje zdravie v čo najväčšom počte. Tešíme sa na všetkých,“ dopĺňa Argaláš.

Mgr. Zdenka Marhefková, PhD.
hovorkyňa primátora

Prílohy na stiahnutie