Aktuality

Návrh na ocenenie športovca, kolektívu, funkcionára za rok 2018

Oceňovanie športovcov

Mesto Banská Bystrica  opäť po roku ocení úspešných  športovcov, ktorí dosiahli vynikajúce výsledky, výrazne prispeli k jeho reprezentácii v rôznych športových disciplínach a súťažiach alebo ho športovými úspechmi zviditeľnili doma aj v zahraničí. Okrem návrhov ocenenia  na športovcov jednotlivcov očakávame  aj návrhy na  úspešné športové kolektívy (mládežnícke, seniorské) a pracovníkov, ktorí sa osobitne zaslúžili o šírenie dobrého mena  v oblasti športu, napr. za ich aktívne celoživotné pôsobenie vo funkcii trénera, funkcionára a podobne.

Vaše návrhy očakávame v termíne do 15. januára 2019 na adresu:
Mestský úrad, Odbor kultúry, športu a cestovného ruchu, Oddelenie športu, Československej armády 26, 974 01 Banská Bystrica alebo elektronicky na: dana.cibulkova@banskabystrica.sk.

Formulár nájdete v priložených súboroch na oficiálnej internetovej stránke mesta www.banskabystrica.sk, na stránke www.emsbb.sk, alebo v Klientskom centre mestského úradu.

Okrem zaslania návrhov budete môcť hlasovať za nominovaného športovca, ktorý bude ocenený v kategórii „víťaz internetového hlasovania“ o najlepšieho športovca mesta a o najlepší športový kolektív mesta. Hlasovanie prebehne po spracovaní návrhov na webovej stránke mesta www.banskabystrica.sk, kde bude umiestnený on-line formulár s nomináciou športovcov určený na hlasovanie v termíne od 1. do 8. februára 2019.

Prílohy na stiahnutie