Aktuality

Blížia sa sviatky

DSC_0627

Začiatkom novembra si pripomíname svojich blízkych, ktorí už nie sú medzi nami. V tomto období mesto Banská Bystrica každoročne organizuje príležitostný trh. Vodičov, ktorí sa chystajú na rímskokatolícky cintorín v centre mesta upozorňujeme, že ich čaká aj dočasná zmena dopravného značenia.

Príležitostný trh k Pamiatke zosnulých sa aj tento rok uskutoční na Námestí Štefana Moysesa, a to v termíne od štvrtka, 25. októbra 2018 do piatka, 02. novembra 2018. K dispozícii bude v 27 stánkov so sezónnym sortimentom, denne od 9:00 hod. do 18.00 hod.

Dlhodobé priaznivé poveternostné podmienky ovplyvnili úrodu kvetín, v dôsledku čoho stúpol záujem o predaj týchto produktov. Okrem živých kvetov bude tovar doplnený aj o viazané vence z umelých kvetín. Umiestnený bude aj jeden stánok s rýchlym občerstvením, ako služba pre predajcov i návštevníkov príležitostného trhu.

Informácie pre vodičov      

Od 17. októbra 2018 do 12. novembra 2018 bude na ulici A. Matušku dočasná zmena dopravného značenia, ktorá umožní vjazd motorových vozidiel k rímskokatolíckemu cintorínu od vrchnej brány v období Sviatku všetkých svätých a Pamiatky zosnulých. Pre návštevníkov cintorína je k dispozícii aj dočasné parkovisko s celkovou kapacitou 28 miest.

Galéria